onsdag 28. mars 2012

Vår i lufta

Vår i lufta og tid for å plante om... Denne fine gammeldagse blomsten fikk jeg av ei venninne og har planta om og fylt opp stua med avleggere, koselig:-)

UKM 2012

Her ser vi en spent gjeng fra Fyresdal som venter på dommen... Går jeg/vi videre til fylkesmønstringa?? Og jeg er veldig stolt når jeg kan fortelle at begge mine gutter gikk videre...  Mikkel gikk videre med to fantastiske keramikkfigurer. Det var så fint å se hvor glad han ble da han fikk høre navnet på sitt kunstverk ble ropt opp. Simon gikk også videre- sammen med resten av bandet. De var utrolig flinke, slo seg løs og ga alt, og fikk avslutte hele konserten med nummeret sitt... Moro for mammaene og pappaene også!

Vinterferie og tur til Kiel med mormor og morfar


Igjen noe å fortelle om som skjedde for en stund siden... Vi ble invitert med på tur med Oslo-Kiel-ferja! Mormor og morfar ville gjerne kose seg litt ekstra med de største barnebarna og dro oss med på bøljan blå... Og bølger fikk vi, ganske så store også på vei hjemover. Men vi sov ganske så godt på tross av det. Alle fem storkoste seg- i tillegg til mormor og morfar. Nydelig mat - buffet begge kveldene, badeland med sklie, musikkshow, spillerom, butikker... Vi fikk også fire timer i Kiel som gikk veldig fort, men vi rakk et kafebesøk:-) En kjempekoselig tur!

Fjellfolk

Før jeg har lagt ut disse bildene fra en fantastisk skitur, med bål og pølser og kakao og sjokolade og appelsin, er det full vår og spiring i hagen... Da går mye av min tid til å være ute, og planlegge og drømme meg vekk i hageprosjekt. Våren har kommet ekstra tidlig i år, så til Simon sin konfirmasjon er det godt mulig det er grønt og fint her, det hadde ikke gjort no! Vel, vel, dette var en fin tur til Tjønnekvæven. Eldstemann med snowboardet på ryggen, vi andre fire med feller under skia. Rett opp i en halv time ca. Og herfra er det nydelig å gå videre innover og opp til toppen av Tjønnefjell på 1065 moh. Denne dagen var det blåst og kaldt, så vi stoppa der vi stoppa:-)