onsdag 6. juni 2012

Simon sin store dag.

27.mai 2012 vil gå inn i historien som en drøm av en dag, både for konfirmanten vår og for resten av slekta, rett og slett. Været var helt fantastisk, grendehus og hage var pynta til fest, gjestene var også pynta og klare for å feire gutten vår, og maten smakte fortreffelig. Vi hadde laget et koldtbord (vi: Bjørn og meg, Anne Lise (som også la alt på fat og danderte på søndagen sammen med Gunhild) og mamma). Det så innbydende og vakkert ut, og smakte deretter! Ikke var det noe å si på kakene heller, som vi desverre ikke har noen bilder av, vertskapet var litt vel opptatt med alle andre ting da det skulle vært gjort... Men vi kan vel rapportere om et tyvetalls kaker, alt fra kransekaker, bløtkaker med bilde av Simon, ostekake, sjokoladekaker, dajmkake, pavlova, oreokake, verdens beste, kokosmakroner, osv... Takk til bakerne! Og såpass måtte det være siden vi fikk hagen full av kaffegjester. Ellers skal det sies at familie og venner tok mange flotte bilder, så disse bildene skal Ole Anders og Christian ha tusen takk for! Alle var med på å gjøre dagen til en minnerik og fantastisk dag for Simon. Vi er stolte over å ha en gutt som var så til stede og med på festlighetene. En god dag å minnes, dette!


På tide å avslutte her, som dere ser, det tok av, som det skal på skikkelige fester! Vi har flere bilder på dataen, men dette ble et godt utvalg. Takk til alle som bidro til at denne dagen ble som den ble, takk til alle som kom og var med på feiringa! Farmor og farfar, tante Ragnhild og onkel Eivind må nøye seg med å se på bildene, synd dere ikke kunne komme, vi håper det byr seg en sjangs en annen gang!

1 kommentar:

  1. For noen fantastiske bilder!!!! Ser jo ut som en helt utrolig strålende dag! Skikkelig godvær. Masse fine folk. Morsomme leker. Og supergod stemning. Skikkelig bra Norgesreklame:)

    SvarSlett