onsdag 29. mai 2013

TRAVLE TRIVELIGE TIDER
Våren kommer og går til Rinden, akkurat som vi. Vi er på farta, veldig ofte. Men, denne jenta vet å kose seg i sitt eget selskap. Det er godt å kunne få litt tid for seg sjøl og oppdage at hagen er full av kvitveis!
Vi har vært gjester i Andrea sin konfirmasjon. Ei flott jente med livet foran seg, fint å være med å feire.
Godt å få noe mjukt å sitte på, tenkte vi. En skinnfell med dekor under, laga av ei venninne. Koselig med gaver som varmer.


Pynta til fest, mamma og Milla.

Vi er på kamp, rett som det er. Sammen med gode venninner, veldig kjekt, det!
Ei god venninne som står i mål, Karoline er redningen mang en gang.


Av og til har vi ekstra gode desserter, det er viktig å kose seg når en skal prøves i noe vanskelig. Akkurat som det hjelper litt, det. Det er kjekt å være mamma og komme hjem til en overraskelse som denne.


I det grønne rommet mitt blomstrer det. Valmuer og Stokkroser fra Belgia, Pelargoniaer som har overvintra og som er planta om.


Og ikke minst tomater - fra Belgia. I Belgia varer sommeren lengre, og de modne tomatene smaker av hele sommeren... Tenk om vi kunne få den smaken hit, smaken av Belgia. Vi venter og håper, trallala!

3 kommentarer:

 1. Det spirer og gror i Åsland, ser eg! Så mykje fint som kjem!!
  Me venter også, på sumar, opphaldsver, peonblomstring... i mens plukker eg snigler i hagen. Håper dei ikkje har kome til Fyresdal!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei!
   Nei, sneglene har ikke kommet, heldigvis!! Skjønner at det må være et svare strev... Du får glede deg over peonblomstring, det fins jo ikke noe flottere! Fin vår til dere!

   Slett
 2. Alltid alltid så kjekt å komme inn her til deg!
  Så gode stemningar frå deg.
  Teppet du heklar på kjem til å bli nydeleg.
  Ønsker meg sjølv denne boka frå Arne og Carlos.
  Håpar du og dine har ei fin og god helg.
  Smil frå Elisabeth

  SvarSlett