torsdag 20. juni 2013

Sommer og ferie

Deilig lunsj: havregryn, valnøtter, rosiner og melk...En travel tid med avslutninger og kos er historie, ferie  et faktum. Det tar  tid før det går opp for en, jeg trenger å lande litt og få tankene på gli for at det virkelig skal gå opp for meg. Eldstemann har reist til Oslo til tante og gjengen, de to yngste er hos mormor og morfar. Her er det stille, her rydder vi og vasker klær, her pakker vi og forbereder ferien. Vi kan glede oss, det er sommer!

Denne våren og forsommeren har også gått med til å bygge et nytt hus - til Milla. Skallet ble ferdig i fjor høst, nå er det kledd ferdig utvendig. Taket er kledd med lekter og gammel og mosegrodd takstein. Inne gjenstår det en del arbeid, det tar vi på seinsommeren, når veden er i hus.


 


Huset blir gult, som sola og alle vårblomstene i skogen...

Det er snekret av materialer fra det gamle huset vårt. Vi prøver å bruke så mye som mulig av det vi har fra før, godt å kunne bruke ting om igjen! Vinduene trenger en omgang med kitt og maling, og kanskje noen gamle blondegardiner på innsiden? Det kan nok hende...
Sjarmerende dette! Minstejenta er fornøyd! Leiken er allerede godt igang, sjøl om det gjenstår litt arbeid inne, det er ikke så nøye. Fint å ha sin egen lille verden å forsvinne i!
4 kommentarer:

 1. Koseleg sommerrhus til minstejenta! Vi gler oss til nokre dagar på Åland seinere i sommer, ingen sommer uten å ha vore der! God sommer til deg og familien!!

  SvarSlett
 2. Sommer i Åsland er noe eget... Velkommen innom oss:-)

  SvarSlett
 3. Så fint eitt hus!

  Så kjekt med liv her inne frå deg.

  Her er det også i starten på ferien, det gjer godt.

  God måndagsfri til deg.

  Smil frå Elisabeth

  SvarSlett
 4. Vilket fint litet hus, jag tycker verkligen om de fina fönstren och färgen på dörren.
  Örter och fotad skulle mina sommarfötter också behöva.

  SvarSlett