søndag 27. oktober 2013

Å LEVE MED ÅRSTIDENE
Høsten er tid for å sylte, safte og forberede seg på vinteren. Å fylle opp fryseren og spisskammers med høstens frukter føles godt, man lever med årstidene og det de gir oss. I år er vi veldig fornøyde med å ha plukket rips og solbær hos gode venner, og blåbær i skogen. I tillegg har vi vært så heldige at vi har fått flere glass med eplesyltetøy av en god nabo, til stor glede for hele familien!
Så er det veldig fint å kunne bruke hagen på denne tiden også.  Å vandre rundt og se og lukte, se på alle forandringene, ta det inn.
Denne høstdagen var helt nydelig, fargene, temperaturen, det vi hadde sammen Milla og jeg. Det er øyeblikk vi lever lenge på, og kransene henger på husveggen ute, til glede for alle som går forbi og for dem som stopper opp i hagen vår. 

Å finne greiner med fine blader og så tvinne dem rundt hverandre og feste dem i hverandre er gøy! Det lukter godt og ser fint ut.

Milla fant også blomster som hun ville stikke innimellom.

Rene fargesirkelen...Det føles godt å ha tid til å lage noe fint sammen, godt med tid til å være sammen. Det beste som fins.

2 kommentarer:

 1. Koselig! Så fint vêr dere har!

  SvarSlett
 2. Å ja!
  -vera i årstidene og ha tid,
  det beste som er.

  Takk for gode ord inne hos meg,
  gode du.

  Smil frå Elisabeth

  SvarSlett