torsdag 17. juli 2014

Sommeren 2014 på Rinden.
Det er sommer på Rinden. Vi nyter lange sommerkvelder med gode venner, god mat og god stemning. Samtidig ligger det mer i luften akkurat nå. Vi har nemlig nye planer for hele familien. De starter i august, nærmere bestemt 11.august.
Bloggen min heter Familien Nome på livets vei, og vår vei tar en helt ny retning i midten av august. Vi kommer til å flytte, til Belgia! Vi har fått jobb i sjømannskirken der nede og vil være vertskap i kirken i Brussel sammen med en koselig familie fra Drangedal. Vi gleder oss, hele gjengen! Vi må tenke nytt, vi må pakke, vi må vaske, vi vil selge huset vårt, vi må avslutte et langt og vikitg kapittel. Det er vi godt igang med. Denne våren har inneholdt mange avslutninger for oss alle fem, og de har vært gode. Å stå i denne prosessen med begge bena godt plantet på jorda, har vært viktig. Vi har grått og ledd sammen med gode venner, vi har mimret og hatt mange hyggelige samtaler.
Vi velger å tenke at vi har vært heldige som har fått 15 år i denne flotte bygda. Fyresdal vil alltid være viktig for oss, et sted vi alltid vil komme tilbake til. Vi tar med oss de gode minnene og reiser videre, på livets vei.
Jeg holdt en tale for klassen min da vi hadde avslutning nå i vår. Jeg fortalte at jeg liker å tenke at jeg igjennom livet bærer en sekk på ryggen der jeg legger alle minnene mine oppi. Denne sekken er full av gode minner fra Fyresdal, vi har ryddet og sortert, og tar sekken med oss videre.
11.august går ferja, med oss fem som skal til Brussel! Som vi gleder oss...
Livet leves, kan man si!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar