lørdag 21. desember 2013

JUL IGJEN?
Det samme skjer hvert år. Etter at jeg ikke lenger er hjemme med små barn, er jeg ute i siste lita med å lage jul i huset. Det morsomste er jo å pynte og gjøre det fint, og det er det siste jeg kan gjøre. Dvs, ikke for meg. Bildene i dette innlegget er kun nærbilder,  av en spesiell grunn, hihi. Overalt rundt meg er det ganske så rotete, og mange uavsluttede prosjekt. Jge starter nemlig på en ting, og på vei for å hente noe, finner jeg en annen ting jeg også må gjøre, og slik har dagen gått. Nå har jeg endt opp på sofaen med pc, og her blir jeg nok sittende en stund. Får fortsette i morgen, det er enda to dager igjen der jeg kan få gjort litt. Det viktigste er jo at det ser koselig ut, at vi har litt godt i kjøleskap og fryser og kakebokser. Men enda viktigere er det at vi koser oss sammen og har det fint, fikk jeg høre av mannen min, som kommanderte meg hit til sofaen for å slappe litt av:-) Snart sushi her i gården...

Brytebrød til julefrokosten! Jeg lager alltid to, så har vi til 1.dag også.

5dl vann
50g gjær
1/2dl olje
1/2ts salt
1ss sirup
3dl fint sammalt hvete
4dl havregryn
4dl hvetemel
2dl solsikkefrø

egg og frø til pensling

Jeg liker så godt å dekke til baksten med disse gamle vevde kopphåndklene mine. Noen har jeg arvet og noen har jeg kjøpt i bruktbutikker:-)


Og så må noe være glutenfritt her i huset, sunt og godt for alle, og nødvendig for Milla.


På peishylla har det kommet litt pynt, altså, sjøl om vasken ikke er helt avslutta. Tørka appelsinskiver, røde epler og noen kvister med einer, da blir det jul! I tillegg har jeg telys i gamle sandkakeformer på denne hylla, veldig koselig:-)
Vel, vel, det gjenstår en del i dette huset, men jeg skal prøve å konsentrere meg om det viktigste!


ØNSKER ALLE SOM TITTER INNOM EN RIKTIG GOD JUL!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar