søndag 2. mars 2014

NULLØP!

I dag er det 2.mars, og her vi bor er det fortsatt vinter. Det snør og snør, selv om vi også kan kjenne at våren nærmer seg. Det drypper litt mer fra takrennene, og snøen har pakket seg mer sammen, det har jo vært mildt i lufta i det siste.
Siden været ikke er helt på topp, kan vi ikke skryte av de lange og gode skiturene. Men i dag fant vi ut at vi ville ut på ski, på jordet. Der gikk vi opp en løype og arrangerte nulløp! Hver deltaker går da samme runden to ganger, på tid, og den som er nærmest null i differanse på denne tiden, vinner løpet. Spennende!

Løypa hadde både gode nedover- og oppoverbakker, og Lotta var ivrig etter å løpe etter!
Vi valgte ulike strategier for å prøve å gå så like løp som mulig, alle kjente på konkurransen. Da Milla gikk sitt andre løp, tenkte hun på hvordan hun gikk det første. Mikkel prøvde å ta tiden inni seg og telte da han gikk sitt andre, og jeg prøvde bare å gå like fort...


                                                     


Tidene var slik:
Milla: 04:21 og 04:22
Mikkel: 04:55 og 04:21
Inger: 04:44 og 04:42

                                                                                                         
Inspirert av Marit Bjørgen vinner Milla løpet! Kun 1 sekund i differanse på tiden, det er jammen godt gjort. Mikkel gjorde det også bra. Han telte tiden inni seg og løp veldig raskt rundt hele og sakket opp rett før mål for å vente til han trodde tida var der. Han gikk i mål på den beste tiden, om man tar med hundredelene! Mammaen gjorde det også bra, med to sekunder i differanse, alle kan være fornøyde med seg selv!


Glad og fornøyd jente, som gleder seg til neste helg! Da kommer kusina fra Kristiansand med hele familien, og vi skal ha nytt nulløp. Da kan onkel Dag Øystein få kose seg i skidressen sin og ta tiden og lage statistikker  og oversikter, som vi gleder oss!

Det ble et gøyalt nulløp i dag, og inne venter appelsiner og fastelavensboller.
God søndag!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar